Lokaal bestuur Grobbendonk lanceert 'Grobbendonk bevraagt', een bevraging over haar communicatie in samenwerking met Indiville.

De bevraging kan digitaal worden ingevuld via www.grobbendonk.be/grobbendonk-bevraagt.

Goede communicatie tussen inwoners en gemeente is van groot belang. Via verschillende kanalen probeert het lokaal bestuur haar inwoners op de hoogte te houden van belangrijk gemeentelijk nieuws.

'Maar in ons beleidsplan gaven we al aan dat we nog beter moeten informeren en communiceren, zowel analoog als digitaal.

Daarom vragen we onze inwoners om de communicatiebevraging in te vullen, hun mening te geven en zo het communicatiebeleid van de gemeente mee vorm te geven', legt Johan Verhaegen, schepen voor communicatie, uit.

'In deze bevraging worden de verschillende communicatiekanalen onder de loep genomen en kunnen inwoners verbeterpunten aanhalen. Deelnemen kan tot eind januari via de website.

De resultaten worden in de daaropvolgende weken al verwacht. 'Met deze resultaten gaan we aan de slag om ons communicatiebeleid beter af te stemmen op de verwachtingen van onze inwoners', besluit Johan Verhaegen.

Onder de deelnemers worden Grobbendonkse cadeaucheques verloot die je kan besteden bij de lokale handelaars:

• 1 x 100 euro aan Grobbendonkse cadeaucheques; • 2 x 50 euro aan Grobbendonkse cadeaucheques • 4 x 25 euro aan Grobbendonkse cadeaucheques • 5 x 10 euro aan Grobbendonkse cadeaucheques.

De bevraging kan digitaal worden ingevuld via bovengenoemde link. Aan het onthaal van het gemeentehuis, de bibliotheek en het Sociaal Huis kan ook een papieren formulier worden ingevuld.